Koeman twijfelt over meespelen Mathijsen en Bakkal

4 oktober 2013, 14:39

Feyenoord-trainer Ronald Koemand treedt zondagmiddag (14.30 uur) tegen Vitesse aan, in de Gelredome in Arnhem. Bij Feyenoord is het meespelen van Joris Mathijsen en Otman Bakkal nog onzeker. Mathijsen keert terug van een blessure en Bakkal loopt nog niet over van het wedstrijdritme, nadat hij lang niet speelde, vanwege zijn situatie bij Dinamo Moskou.

Koeman geeft aan dat het de goede kant op gaat met Mathijsen, maar weet niet nog of de verdediger zijn opwachting gaat maken tegen de Arnhemmers: "Mathijsen is woensdag begonnen, heeft donderdag en vrijdag volledig getraind. Ik beslis zaterdag of hij erbij is", aldus Koeman volgens NUsport op de persconferentie in aanloop naar de competitiewedstrijd.

Ook het meespelen van Bakkal is nog onzeker. De aanvallende middenvelder maakte reeds zijn rentree voor Feyenoord, zij het in het beloftenelftal van de Rotterdamse club: "Ik was niet bij Jong Feyenoord, maar ik heb begrepen dat je ziet dat hij een tijd niet heeft gespeeld. Ik heb al eerder gezegd dat het niet zo makkelijk is om terug te komen.", aldus Koeman.

De oefenmeester van de Rotterdammers weet dat er heel wat bij komt kijken om terug te komen na zo'n lange tijd niet gespeeld te hebben: "Hij heeft genoeg getraind voor zichzelf, maar een partijspel en een wedstrijd zijn anders. Ik kan ook op een fiets zitten, maar niet meedoen aan een partij op de training."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen