Poulsen rekent op traditionele ommekeer

5 oktober 2013, 11:39

Christian Poulsen erkent dat Ajax - hemzelf incluis - nog niet in blakende vorm verkeert. De 33-jarige Deen is van mening dat het vertrek van Christian Eriksen en de blessure van Siem de Jong de Amsterdammers zwaar is gevallen. Toch is hij ervan overtuigd dat de traditionele weg naar boven opnieuw wordt ingezet.

"Vorig seizoen voetbalden we veel via Eriksen. Hij gaf veel assists. De Jong was ook nog even afwezig door zijn klaplong en we hebben een nieuw defensiecentrum. We moeten uitzoeken hoe we dat oplossen", aldus Poulsen tegenover NUsport.

"Dat vergt voor mij ook aanpassing. Ik hoop dat ik met hard werken ook zuiverder wordt aan de bal. Maar ik heb het gevoel dat, dat aan het terugkomen is. Ik denk dat we als team steeds beter worden. Net zoals vorig seizoen gebeurde."

De nestor van Ajax hoopt dat de Amsterdammers na het debacle in Eindhoven (4-0 verlies) de knop hebben omgezet. De overtuigende overwinning op Go Ahead (6-0) en het gelijkspel tegen AC Milan (1-1) zijn in elk geval een goede start.

''We moesten ons ritme terugkrijgen. Ik hoop dat we tegen PSV de bodem hebben geraakt en nu alleen maar beter zullen worden. Iedereen had problemen met zijn vorm, er waren geen uitzonderingen. Tegen Go Ahead Eagles en AC Milan ging het de goede kant op. We zijn veel meer een team. Hopelijk houden we dat vol tegen FC Utrecht.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen