Klaassen en Van der Hoorn in startformatie Ajax

6 oktober 2013, 11:53

Het eerste duel van de zondagmiddag zal om 12.30 uur worden afgetrapt. In de Amsterdam ArenA zal Ajax proberen om eindelijk weer in competieverband te winnen van FC Utrecht. Dit lukte (uit en thuis) zes achtereenvolgende keren niet. Ajax-verdediger Mike van der Hoorn start tegen de ploeg waar hij vorig seizoen nog voor speelde.

Niklas Moisander raakte in de midweekse wedstrijd tegen AC Milan geblesseerd, nadat Sulley Muntari hem lelijk raakte in een duel. Moisander is niet tijdig hersteld, waardoor Van der Hoorn zal starten. De verdediger kende een ongelukkige start bij Ajax, maar zal zich zondag dus kunnen bewijzen.

Voor Lerin Duarte, die ook tegen Milan uitviel, komt het duel met de Domstedelingen ook te vroeg. Davy Klaassen staat omwille hiervan in de startformatie van trainer Frank de Boer. Thulani Serero moet genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Bij Utrecht zal Cedric van der Gun zijn opwachting maken tegen zijn oude werkgever. Achterin ontbreekt Dave Bulthuis, waardoor Gévero Markiet vanaf de eerste minuut in het veld staat bij de bezoekers. Het Utrechtse middenveld bestaat uit Johan Mårtensson, Yassin Ayoub, Jens Toornstra en Tommy Oar.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Denswil, Blind; De Jong, Poulsen, Klaassen; De Sa, Sigthórsson, Fischer.

FC Utrecht; Ruiter; Van der Maarel, Derijck, Heerings, Markiet; Martensson, Ayoub, Toornstra, Oar; Van der Gun, De Ridder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen