Lyon blameert zich in uitduel bij Montpellier

6 oktober 2013, 16:20   Bijgewerkt: 6 oktober 2013, 18:18

Het gaat Olympique Lyon dit seizoen allesbehalve voor de wind. Zondagmiddag ging de Franse grootmacht pijnlijk onderuit bij Montpellier: 5-1. Zowel Victor Montaño als Remy Cabelle was twee maal trefzeker voor de thuisploeg. Na de nederlaag staat Lyon op een schamele veertiende plaats in de Franse Ligue 1, met elf punten uit negen duels.

Montpellier liet meteen zien wie de baas was zou zijn in de wedstrijd. Na een kwartier spelen opende Montaño dan ook de score voor de thuisploeg. Op slag van rust kreeg Lyon opnieuw een tik te verwerken, toen Anthony Mounier de marge verdubbelde voor Montpellier.

Na rust leek Lyon uit een ander vaatje te tappen, toen Alexandre Lacazette de aansluitingstreffer voor de bezoekers wist te maken. Lang konden de Lyon-supporters hier echter niet van genieten, omdat Cabella niet faalde vanaf elf meter. Met een paar wissels wou Lyon nog het een ander forceren, maar het ging van kwaad tot erger. Cabella en Montaño maakten allebei hun tweede van de middag, waardoor er een 5-1 stand op het scorebord stond. Per slot van rekening werd Lyon-speler Maxime Gonalons nog van het veld gestuurd door de dienstdoende scheidsrechter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen