Napoli-trein dendert door, Verona meldt zich in subtop

6 oktober 2013, 17:21

Napoli blijft het goed doen in de Serie A. Nadat de ploeg van Rafael Benítez midweeks onderuit ging bij Arsenal (2-0), revancheerde de ploeg zich in de Italiaanse competitie, door Livorno met ruime cijfers (4-0) naar huis te sturen. Dries Mertens begon in de startformatie van de thuisploeg en leverde twee assists. Hellas Verona nestelt zich in de Italiaanse subtop, met een keurige 1-4 overwinning op Bologna. Udinese wist degelijk te winnen van Cagliari (2-0).

Dat Napoli in bloedvorm verkeert, is al een tijdje bekend. De Napolitanen liepen slechts één keer puntenverlies op in de Serie A. Voormalig PSV-speler Mertens speelde tot dusver voornamelijk een figurantenrol, maar vandaag heeft de Belgische flankspeler zijn waarde voor de ploeg van Benitez kunnen bewijzen. Bij zowel de eerste treffer van Goran Pandev als het tweede doelpunt van Gokhan Inler was de kleine dribbelaar de aangever.

2-0 was de ruststand in Stadio San Paolo. Tien minuten na de theepauze maakte de van Real Madrid overgekomen José Callejón er 3-0 van. Marek Hamsik zorgde voor het slotakkoord, wat een 4-0 eindstand opleverde. Napoli staat tweede in de Serie A, twee punten achter AS Roma, dat nog geen averij opliep.

Promovendus Hellas Verona doet het verrassend goed dit seizoen. Het boekte een overwinning in Bologna, waardoor het vijfde staat in de Serie A. Dat Fiorentina of Lazio nog over Verona heen kan gaan deze zondag (deze ploegen ontmoeten elkaar), doet niets af aan de prestatie van de ploeg. Fabrizio Cacciatore, Juan Manuel Itturbe, Luca Toni en Frelio Filho Jorginho zorgden voor de treffers van Verona, terwijl Alessandro Diamanti vanaf elf meter wat terugdeed namens de thuisploeg.

Udinese wist op zeer degelijke wijze af te rekenen met Cagliari. In Stadio Friuli won Udinese met 2-0. Nadat Nicola Murru de lat raakte namens de bezoekers, zorgen Danilo en Antonio Di Natale voor een overwinning voor Udinese. Udinese bezet de achtste plaats in de Serie A, met tien punten uit zeven duels. Catania en Genoa (1-1) en Sampdoria en Torino (2-2) hielden elkaar op een gelijkspel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen