Slecht debuut Mancini bij 'Gala', ook 'Fener' morst

6 oktober 2013, 20:57   Bijgewerkt: 6 oktober 2013, 21:02

De problemen voor Galatasaray in de Turkse Super Lig worden met de week groter. De landskampioen ging zondag, na vier gelijke spelen op rij, met 2-1 onderuit in de uitwedstrijd tegen subtopper Akhisar Belediyespor. Het was het competitiedebuut van Roberto Mancini, de opvolger van de ontslagen Fatih Terim, bij Cimbom.

Baye Oumar Niasse was met twee goals, één voor en één na rust, de grote man bij Akhisar Belediyespor. Didier Drogba deed na driekwart wedstrijd nog wel iets terug voor Galatasaray, maar de gelijkmaker bleef uit. Wesley Sneijder, die de volle negentig minuten speelde, kon het puntenverlies ook niet voorkomen.

Galatasaray staat met zeven punten uit zes wedstrijden teleurstellend dertiende, al speelde het wel een duel minder. Koploper Fenerbahçe heeft al zestien punten. De equipe uit Istanbul leed eveneens puntenverlies. Met Dirk Kuyt in de basis werd thuis tegen Trabzonspor 0-0 gespeeld. Besiktas staat er daardoor in verliespunten beter voor. Dat team heeft, met nog een wedstrijd tegoed, vijftien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen