Jol houdt alle vertrouwen van spelersgroep

7 oktober 2013, 11:37

Fulham-manager Martin Jol ligt al enige tijd onder vuur. Zijn ploeg is na de eerste speeldag ver weggezakt in de Premier League. Zondag viel er met een nipte overwinning op Stoke City weer een lichtpuntje te noteren voor de Nederlandse trainer. De spelersgroep houdt alle vertrouwen in hem.

De resultaten, alsmede de instelling van de Hagenaar zijn al enkele weken een punt van discussie. Jol wordt verweten met miljoenen te smijten en daarbij geen oog te hebben voor het eigen talent binnen de club.

"Alle spelers staan achter Jol", verklaarde spits Darren Bent na de 1-0 overwinning tegenover Sky Sports. "Hij is de goede man voor deze klus en ik weet zeker dat hij nog vele jaren aan zal blijven. We kunnen het tij alleen keren met resultaten, en dat hebben we vandaag gedaan."

"In deze competitie sta je altijd onder druk", vervolgde hij. "Zodra er een paar wedstrijden verloren worden, kom je direct onder druk te staan. Het draait hier meer dan waar dan ook om resultaat, het is qua niveau waarschijnlijk de beste competitie van de wereld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen