Terry speelde adviesrol in transfer Boulahrouz

7 oktober 2013, 22:01

Chelsea-verdediger John Terry heeft de directie van Brøndby IF geadviseerd om Khalid Boulahrouz in te lijven. De transfer hing al enkele weken in de lucht, maar is vanaf maandag in kannen en kruiken, toen de Nederlandse verdediger gepresenteerd werd bij de Deense club.

Dat Terry een doorslaggevende rol gespeeld zou hebben bij het aantrekken van de 31-jarige Nederlander, legt Per Rud, technisch directeur van Brøndby, uit: "Boulahrouz heeft door zijn deelname aan twee WK’s en zijn ervaringen bij HSV en Chelsea een grote naam in Denemarken. Omdat we niet zeker waren van zijn fitheid en of hij nog de drive had om op topniveau te presteren, heb ik persoonlijk met John Terry gesproken. Die zei: ‘Geen seconde over nadenken, meteen doen. Hij is een uitstekende verdediger. Je moet hem vastleggen’. Toen hebben we meteen de knoop doorgehakt’’, aldus Rud volgens Telesport.

Boulahrouz zelf heeft zin in zijn Deense avontuur. De verdediger focust zich eerst op Brøndby, voordat hij aan andere dingen denkt: "Ik hou me niet met Oranje bezig. Ik wil eerst een goed seizoen gaan draaien met Brøndby. Als ik het hier goed doe, komen er vanzelf weer andere dingen in het vizier.’’, zo stelt Boulahrouz.

Bron foto: Twitter Brøndby IF

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen