Boulahrouz hoopt snel weer 'de kannibaal' te zijn

8 oktober 2013, 11:27

Maandag werd bekend dat Khalid Boulahrouz zijn carrière vervolgt bij het Deense Brøndby IF. Een opvallende keuze, gezien de prestaties van de club de afgelopen jaren tegenvallen. De keuze ligt voor de Kannibaal echter voor de hand.

In gesprek met Metro vertelt Boulahrouz dat hij meerdere aanbiedingen had ontvangen, ook van clubs uit grotere competities. "Maar mijn gevoel bij Brøndby is goed, ook omdat Kopenhagen niet zo ver van Hamburg af ligt. Daar wonen mijn twee kinderen."

Om aan speeltijd toe te komen, kocht de international zijn contract bij Sporting af. Wat betreft het WK van 2014 in Brazilië blijft de verdediger nuchter. "Ik had geen club, dus dat moest eerst opgelost worden. Al het andere komt daarna, of niet."

Boulahrouz ziet de overgang naar de huidige nummer negen van de Deense Superliga in sportief opzicht dan ook geen stapje terug. "Ik ben nog steeds hongerig. Ik speel voor mijn team en de winst. Ik hoop dan ook dat mensen in Denemarken snel de naam Boulahrouz vergeten en me simpelweg de Kannibaal gaan noemen."

Bron foto: Twitter Brøndby IF

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen