Cissé: "In de winterstop pas duidelijkheid"

10 oktober 2013, 10:24   Bijgewerkt: 10 oktober 2013, 10:31

Sekou Cissé overweegt in de zomer te vertrekken bij Feyenoord. Afgelopen zomer stond hij al in de belangstelling van Maccabi Haifa, maar de aanvaller koos toen voor een langer verblijf in de Kuip. Vanaf de winter wil Cissé naar een nieuw avontuur zoeken.

Zijn contract loopt in juni 2014 af, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. "In de winterstop kan ik pas duidelijkheid geven", vertelde de voetballer aan Voetbal International. Volgens de regels van de FIFA mag een speler pas een half jaar voordat zijn contract afloopt praten met andere clubs.

Over de invulling van een nieuw avontuur kan hij weinig zeggen. "Na Feyenoord wil ik bij mijn volgende club slagen. Dan moet je niet te snel beslissen. Ik heb getwijfeld over Maccabi, maar ben uiteindelijk niet ingegaan op die aanbieding", zo stelt Cissé.

Cissé wist nooit echt door te breken in Rotterdam. In 2009 werd hij overgenomen van Roda JC en in de vier jaar die volgden speelde hij slechts 59 wedstrijden. Daarin vond hij veertien maal het net. In de huidige voetbaljaargang kwam hij nog maar 63 minuten in actie voor de hoofdmacht. "Daar baal ik van. Ik blijf tot de laatste dag mijn uiterste best doen, maar omdraaien kan ik het niet meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen