'Juventus gaat winters bod op Vidic uitbrengen'

10 oktober 2013, 11:48

Juventus wil in de winter naar verluidt werk maken van de komst van Manchester United-verdediger Nemanja Vidic. De Serviër komt al zeven jaar voor United uit, maar kan dus rekenen op de belangstelling van De Oude Dame, dat een kleine tien miljoen euro over zou hebben voor de verdediger.

Het contract van Vidic loopt af in de zomer van volgend jaar, waardoor hij na dit seizoen gratis de deur uit kan wandelen, indien hij zijn United-contract niet tussentijds verlengd. FC Barcelona en AS Monaco worden ook genoemd als gegadigden om Vidic over te nemen, maar Juventus zou het het meest concreet zijn en dit dus in de winter tot expressie willen brengen middels een bod.

De Bianconeri denken dat de overgang naar Italië dezelfde impact op Vidic kan hebben, als de invloed die de transfer van Andrea Pirlo had op het spel van de Italiaanse spelmaker. Vidic ondervond de afgelopen jaren veel hinder van serieuze knieblessures en David Moyes, manager van United, zou hierdoor wel openstaan voor een vertrek van de Servische verdediger.

Naast de belangstelling voor Vidic zou Arsenal-verdediger Bacary Sagna ook de interesse van de Italiaanse grootmacht hebben gewekt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen