Callejón: "Sfeer in San Paolo beter dan in Bernabéu"

10 oktober 2013, 16:36

José Callejón verruilde Real Madrid deze zomer voor Napoli. Bij de Napolitanen kende Callejón een uitstekende start. Napoli staat op een keurige tweede plaats in de Serie A, met negentien punten uit zeven duels. Callejón voelt zich naar eigen zeggen uitstekend thuis bij de Partenopei.

De 26-jarige Spanjaard, die voor ongeveer tien miljoen euro naar Napoli verkaste, spreekt niets dan lof over zijn huidige club: "Napoli geeft me ontzettend veel vertrouwen, ik ben hier zeer gelukkig.", zo stelt Callejón tegenover Radio Kiss Kiss.

Callejón trof vier maal doel in zeven duels voor Napoli. De rechtsbuiten heeft aardig zijn draai gevonden in een excellerend team. De Spanjaard heeft een duidelijk doel voor ogen: "Ik wil hard werken voor het team, maar het zou mooi zijn als ik aan het einde van het seizoen op twaalf treffers sta."

De flankspeler denkt dat Napoli tot veel in staat is, maar beseft ook dat de ploeg nog wel mindere tijden zal kennen: "Het is een lange competitie. We willen er in ieder geval voor zorgen dat onze fans plezier beleven als ze naar ons kijken." Met de Napolitaanse fans is Callejón meer dan tevreden: "Ik denk dat ik nog nooit zo'n sfeer heb meegemaakt als die in het Stadio San Paolo. De sfeer is zelfs beter dan in Bernabéu", zo stelt Callejón.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen