'Oranje wint simpel, België onderuit in Kroatië'

11 oktober 2013, 10:00

De Oranje-fans die vanavond naar de Amsterdam ArenA gaan, kunnen zich opmaken voor een mooi feestje. Nederland gaat namelijk zonder al te veel problemen winnen van Hongarije, denkt wedkantoor Unibet. Ondanks het feit dat er voor Oranje weinig meer op het spel staat, is de ploeg van Louis van Gaal de grote favoriet (1) voor de winst. De kans op een Hongaarse zege is klein, getuige de notering van 8,50.

Wie denkt dat de wedstrijd tussen Nederland en Hongarije gelijk eindigt, kan 5 verdienen per ingezette euro. Oranje is al zeker van groepswinst, maar moet winnen om kans te houden op een rol als groepshoofd op het WK. De Hongaren hebben de punten daarentegen nog keihard nodig om überhaupt naar Brazilië te mogen.

België kan zich vanavond voor het eerst sinds 2002 plaatsen voor een WK. Op bezoek bij concurrent Kroatië hebben de Rode Duivels aan een punt genoeg, maar Unibet voorziet een zware avond voor onze zuiderburen. Een Kroatische zege is volgens het wedkantoor het meest voor de hand liggende resultaat (2). Een overwinning voor België staat genoteerd voor 3,20, de quotering voor een gelijkspel is 3,30.

Naast België en Kroatië heeft ook Denemarken de punten nog keihard nodig in deze WK-kwalificatie. Het land moet thuis winnen van Italië om kans te houden op een WK-ticket. De kans op een Deense zege (2) is volgens het online wedkantoor net iets groter dan die op een overwinning voor Italië ([a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=284441&bid=21371&unibetTarget=/betting%2523/event/1001741307,_blank,3,05]) of een gelijkspel (3,45).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen