Prandelli: "WK zonder Balotelli niet mogelijk"

11 oktober 2013, 16:48

Het nationale elftal van Italië moet het vrijdag in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Denemarken stellen zonder Mario Balotelli, waar bondscoach Cesare Prandelli geen risico’s mee wil nemen. Prandelli stelt dat het onmogelijk is dat La Squadra Azzurra zonder de veelbesproken aanvaller van AC Milan afreist naar Brazilië, waar het WK zal plaatsvinden.

Balotelli, die kampt met wat knieklachten, komt geregeld in opspraak met zijn gedragingen. Geruime tijd leek het beter te gaan met de excentrieke spits, maar na afloop van het thuisduel tegen Napoli (1-2) liet de 23-jarige international zich weer gaan, wat hem op een schorsing van drie competitieduels kwam te staan.

Prandelli hanteert een zekere gedragscode bij de azuurblauwen, wat inhoudt dat hij niet veel misdragingen wil tolereren. Desalniettemin breekt de voormalig Fiorentina-coach geregeld een lans voor Balotelli. De Italiaanse bondscoach ziet dan ook geen WK voor zich, zonder de Milan-aanvaller: "Is het mogelijk om zonder hem naar het WK te gaan? Absoluut niet," aldus Prandelli volgens Telesport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen