Gelukkige Silva wil niets weten van City-vertrek

11 oktober 2013, 19:43

Nadat Real Madrid haar interesse in Manchester City-speler David Silva kenbaar maakte, voelt de aanvallende middenvelder zich gedwongen om aan te geven dat hij zich gelukkig voelt in Engeland. De Spaanse middenvelder tekende in september 2012 nog een vijfjarig contract bij City en hij stelt dat hij dit absoluut niet had gedaan als hij zich niet gelukkig voelde in Manchester.

Er werd gespeculeerd dat Silva heil zag in een terugkeer naar zijn thuisland Spanje. De middenvelder voelt zich nu dus geroepen om deze geruchten de wereld uit te helpen. "Ik ben zeer gelukkig in Manchester en ik denk dat deze geruchten gelijk zijn aan de geruchten die elk jaar de wereld in worden gebracht. Er zijn altijd geruchten, maar als speler moet je rustig blijven. Ik heb mijn contract verlengd omdat ik hier blij ben.", aldus de 27-jarige spelmaker tegen Mundo Deportivo.

De Madrileense grootmacht staat er om bekend dat het al geruime tijd gecharmeerd is van de Spanjaard. Naast Silva zou De Koninklijke ook Manchester City-aanvaller Sergio Agüero op de korrel hebben. Als het aan Silva ligt, gaat het feestje rondom zijn persoon in ieder geval niet door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen