Groep I: Spanje met klein verschil langs Wit-Rusland

12 oktober 2013, 00:19   Bijgewerkt: 12 oktober 2013, 11:19

In Groep I stond vrijdagavond maar één wedstrijd op het programma: Spanje nam het in eigen land op tegen Wit-Rusland. De Spanjaarden wonnen met miniem verschil: 2-1. Spanje is door de zege nog altijd ongeslagen in de WK-kwalificatiereeks.

Menig voetballiefhebber verwachtte op voorhand een walk-over in het voordeel van Spanje. Het tegendeel was waar. De eerste helft werd het net zelfs niet gevonden. In het tweede bedrijf wist Spanje wel redelijk gemakkelijk uit te lopen naar een voorsprong. Xavi zette de ploeg van bondscoach Vicente del Bosque op 1-0, alvorens Alvaro Negredo de marge wist te verdubbelden. Sergey Kornilenko bracht de spanning enigszins terug namens de Wit-Russen, maar tot een punt zou dit niet leiden.

Met de ongeslagen status staat Spanje aan kop in de groep, met zeventien punten uit zeven duels. Frankrijk volgt, op drie punten achterstand. Les Bleus spelen dinsdag tegen Finland, maar groepswinnaar kan de ploeg van bondscoach Didier Deschamps praktisch niet meer worden. Spanje ontvangt Georgië.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen