Pieters beticht van theater: "Het was een rode kaart"

12 oktober 2013, 16:53

Erik Pieters stapte deze zomer over van PSV naar Stoke City. In de Premier League is de verdediger uitgegroeid tot een vaste waarde voor Stoke. Pieters kwam deze week enigszins in opspraak, aangezien hij beschuldigd werd van het feit dat hij zich zou hebben aangesteld, waarmee hij Fulham-speler Pajtim Kasami een rode kaart zou willen aannaaien.

Pieters ging lingen na een duel met Kasami, terwijl de bal niet eens in de buurt was. Hoewel de Nederlander beschuldigd wordt van theatraal gedrag, blijft hij bij het standpunt dat Kasami van het veld gestuurd had moeten worden: "Het was een rode kaart, omdat hij me in het gezicht raakte", zo stelt Pieters in gesprek met de Stoke Sentinel. "Er was contact, zonder twijfel. Ik ga niet naar het gras als er niets aan de hand zou zijn.", aldus de Stoke-speler.

Tenslotte heeft Pieters allesbehalve spijt van de keuze om naar Engeland over te stappen: "Ik kende het afgelopen jaar een moeilijk seizoen. ik moest de keuze maken: of een transfer, of blijven in Nederland. Ik ben naar Stoke gekomen, waar het ontzettend goed voelt om iedere week op het veld te staan.", zo stelt een tevreden Pieters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen