Pluim: "We moeten evenwichtiger worden"

14 oktober 2013, 07:30

Met tien punten uit de eerste negen wedstrijden hoort Roda JC Kerkrade bij de lange middenmoot in de Eredivisie. Wiljan Pluim, middenvelder van de ploeg uit Kerkrade, heeft er vertrouwen in dat de Limburgers die lijn kunnen doorzetten.

“Met de komst van ervaren spelers straalt de club een bepaalde ambitie uit. Maar dan zullen we wel evenwichtiger moeten worden", zegt Pluim op de website van Roda JC. "Het heeft geen zin om alleen naar de individuele klasse te kijken. Het is vooral belangrijk dat de ploeg zich op de lange termijn blijft ontwikkelen."

Lange tijd leek er voor Pluim geen toekomst meer bij Roda JC. Afgelopen seizoen speelde de Zwollenaar op huurbasis voor PEC Zwolle, maar deze jaargang is hij in het Parkstad Limburg Stadion uitgegroeid tot een vaste waarde. Dat maakt hem gelukkig. “Als je voetbalt is het leven veel leuker. Dan steek je beter in je vel", gaat Pluim verder. "Toch ben ik nog niet tevreden over mijn spel. Bij PEC Zwolle had ik een hoger niveau, wat dat betreft moet ik nog progressie maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen