Narsingh blinkt uit bij Jong PSV, Dordrecht verliest

14 oktober 2013, 21:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na ruim driekwart jaar blessureleed kan Luciano Narsingh weer lachen. De aanvaller was maandag de grote man in de competitiewedstrijd van Jong PSV tegen FC Volendam. Hij scoorde twee keer en hielp zijn ploeg zo aan een 3-0 zege.

Bij Narsingh werd ruim tien maanden geleden, rond de jaarwisseling, een scheur in zijn kruisband geconstateerd. De aanvaller, tot dat moment een vaste waarde bij PSV én het Nederlands elftal, moest onder het mes en maandenlang keihard aan zijn herstel werken. Eerder deze maand maakte hij zijn rentree bij Jong PSV en tegen FC Volendam bewees de aanvaller dat hij het voetballen niet verleerd is. In het met ruim 8.000 supporters goed gevulde Philips Stadion tekende Narsingh voor de 1-0 en de 2-0. In de slotfase bepaalde Peter van Ooijen vervolgens de eindstand op 3-0.

Naast Narsingh, die na een uur gewisseld werd, stond onder meer Florian Jozefzoon in de basis bij Jong PSV. Het was voor de Eindhovense beloftenploeg pas de derde competitiezege van dit seizoen. Ook Jong FC Twente kon zijn derde zege van het seizoen bejubelen en dat was opvallend, want dat ging ten koste van koploper FC Dordrecht. In Enschede verloor de nummer één van de Jupiler League met 2-0. Youness Mokhtar maakte de 1-0 voor Twente, Felitciano Zschusschen de tweede. Ondanks de nederlaag blijft FC Dordrecht koploper, maar het voelt de hete adem van Sparta nu in de nek. Qua verliespunten staat de ploeg uit Rotterdam er beter voor.

Jong Ajax verloor thuis met 0-3 van Fortuna Sittard. Bij de Amsterdammers werd Danzell Gravenberch al na een half uur met een rode kaart van het veld gestuurd. Een stuk zuidelijker, in Brabant, eindigde het duel tussen FC Den Bosch en MVV in 0-2. FC Den Bosch zakt door deze nederlaag, en de overwinningen van Jong FC Twente en Jong PSV, naar de voorlaatste plaats. Het heeft alleen FC Oss nog onder zich.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen