Groep C: Zweden en Duitsers scoren weer acht keer

Ger
15 oktober 2013, 23:22   Bijgewerkt: 16 oktober 2013, 00:16

Het WK-kwalificatieduel tussen Zweden en Duitsland is opnieuw een spektakelstuk geworden. In Solna zegevierde Die Mannschaft met 3-5. Ook de vorige confrontatie tussen beide landen was met acht treffers afgesloten (4-4).

Veel stond er niet op het spel aangezien Duitsland al was geplaatst voor het WK. Zweden was bovendien zeker van deelname aan de play-offs. De Scandinaviërs leken tegen de Duitsers aanvankelijk op weg naar de overwinning. Door doelpunten van Tobias Hysén en Alexander Kacaniklic werd het 2-0. Vlak voor rust tekende Mesut Özil echter voor de aansluitingstreffer.

In het tweede bedrijf maakte Mario Götze gelijk en voerde André Schürrle de score op naar 4-2. Hysén bracht de spanning vervolgens nog even terug. Met zijn derde treffer van de avond bezorgde Schürrle de groepswinnaar echter de drie punten.

Oostenrijk rekende in dezelfde poule af met de Faeroër Eilanden: 0-3. Andreas Ivanschitz, Sebastian Prödl en David Alaba scoorden voor de nummer drie. Ierland werd dankzij een 3-1 zege op Kazachstan vierde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen