Janssen: "Levensstijl niet van invloed op herstel"

16 oktober 2013, 18:14

Theo Janssen scheurde in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (1-2) zijn voorste kruisband af, waardoor hij een streep kon zetten door het restant van het seizoen. De 32-jarige middenvelder van Vitesse is zijn revalidatie begonnen en richt zijn pijlen op volgend seizoen. Dat de levensstijl van Janssen van negatieve invloed zou zijn op zijn herstel, daar wil Janssen helemaal niets van weten.

Het is algemeen bekend dat Janssen over het algemeen niet leeft als een modelprof. Desalniettemin denkt de middenvelder dat niets hem een goed herstel in de weg staat. Integendeel, aangezien hij tegenover Telesport stelt dat zijn levensstijl hem juist helpt: “Ik denk dat ik zo relaxed heb geleefd de laatste tijd, dat ik sneller herstel van mijn blessure, dan jongens die keihard trainen. Die hebben er meer moeite mee.”, aldus de Arnhemmer.

Toch wil het clubicoon van Vitesse een dergelijke levensstijl niet adviseren aan eenieder die behoorlijk geblesseerd is, aangezien het voor elke speler anders is: “Het is overdreven om dat te zeggen. Ik zeg dat het niet zo hoeft te zijn, dat ik langzamer, of niet herstel vanwege mijn levensstijl. Ik zeg dat het geen invloed heeft op mijn herstelperiode.”, zo stelt de middenvelder.

Janssen gaat een lang revalidatieproces tegemoet, maar is alweer aan het trainen met fysiotherapeut Jos Kortekaas. De Arnhemmer heeft nog nooit echt in deze situatie gezeten: “Voor mij is het nieuw. Ik kan iets gaan doen wat ik nog niet zoveel gedaan heb. Misschien vind ik er wel plezier in.”, knipoogt Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen