Herstelde Koppers ontmoet oude werkgever

18 oktober 2013, 08:31

Dico Koppers maakte deze zomer de overstap naar FC Twente. De linksachter doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte zijn debuut voor de hoofdmacht van de Amsterdammers, maar kwam via ADO Den Haag in Enschede terecht. Aankomend weekeinde ontmoet Koppers, die hersteld is van zijn blessure, zijn oude werkgever.

Koppers werd gedurende het vorige seizoen uitgeleend aan ADO. De prestaties van de vleugelverdediger in Den Haag bleven in Enschede niet onopgemerkt, waardoor de tukkers zich verzekerden van de komst van Koppers. Aanstaande zaterdag kruisen FC Twente en Ajax de degens in de Grolsch Veste en derhalve ontmoet de 21-jarige linksachter zijn oude club.  "En dat is wel heel bijzonder”, zo stelt de vleugelverdediger volgens Telesport

Koppers moest de interlands van Jong Oranje tegen Georgië en Oostenrijk laten schieten vanwege knieklachten. De verwachting was dat de flankverdediger tijdig hersteld zou zijn voor de confrontatie tegen de Ajacieden en dat blijkt het geval, aangezien Koppers gewoon inzetbaar is bij de tukkers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen