Utrecht-coach Wouters: "Belonen is een kwaliteit"

18 oktober 2013, 12:49

FC Utrecht treedt zaterdagavond aan tegen NAC Breda. De Bredanaars komen op bezoek in de Galgenwaard, alwaar de thuisploeg gebrand is op een goed resultaat. Na de keurige vijfde plek vorig seizoen, staan de Domstedelingen nu op de vijftiende plaats. Coach Jan Wouters heeft in elk geval vertrouwen in een goede afloop.

In NAC ziet hij een goede tegenstander, zegt hij op het digitale thuis van FC Utrecht. "Ze hebben een goede reeks wedstrijden achter de rug. Ik verwacht dat ze compact gaan spelen. Met de nodige snelheid voorin, de slimheid van Anthony Lurling en een sluwe spelverdeler Jordi Buijs is het een goede ploeg."

De ploeg is in eigen huis de laatste tien wedstrijden ongeslagen. "Zeker thuis moeten wij het beste van ons spel laten zien. We moeten kans creëren en ook toeslaan. Belonen is een kwaliteit, het is bovendien te trainen. We eindigen niet voor niets bijna iedere training met een afwerkvorm. Dat moet zich in de wedstrijden gaan uitbetalen."

Wouters kan al langere tijd niet beschikken over Willem Janssen (knie), Adam Sorata (knie), Edouard Duplan (voet). Sinds deze week zitten ook Gévero Markiet (knie) en Tommy Oar (rug) in de lappenmand. Daarom heeft de oefenmeester de jeugdspelers Yannick Corte, Thijs van Hofwegen en Gyliano van Velzen bij de selectie gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen