Ziekenboeg Barca stroomt leeg: Puyol en Messi fit

18 oktober 2013, 16:42

Goed nieuws bij FC Barcelona. De ziekenboeg van de Catalanen stroomt namelijk behoorlijk leeg. Carles Puyol keert na 220 dagen (!) terug in de selectie van Barca, Lionel Messi is weer inzetbaar voor de ploeg van Gerardo Martino en daarnaast zijn Javier Mascherano en Isaac Cuenca weer vrij van fysieke klachten.

De laatste wedstrijd die Puyol speelde bij de Catalanen was het Champions League-duel waarin Barça een wederopstanding kende tegen AC Milan (4-0). De geroutineerde verdediger kampte zeer lang met knieknachten, waar hij ook aan geopereerd werd. Puyol miste in totaal 27 officiële wedstrijden.

Ook de terugkeer van Messi zal de supporters van Barça kunnen bekoren. De Argentijnse stervoetballer had last van een hamstringblessure. Messi trainde maandagavond voor het eerst weer mee met de selectie van trainer Martino. Het herstel van de vlugge dribbelaar verliep voorspoedig, waardoor Messi zijn rentree maakt in de selectie van Barça.

Aangezien Mascherano en Cuenca ook weer fit bevonden zijn, bevinden alleen Jordi Alba en Ibrahim Afellay zich nog in de ziekenboeg van de Catalaanse grootmacht. Barça gaat zaterdag op bezoek bij Osasuna. Een week later staat El Clásico gepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen