Januzaj verlengt contract bij United tot 2018

19 oktober 2013, 11:33   Bijgewerkt: 19 oktober 2013, 11:43

Manchester United maakt zaterdag bekend dat het achttienjarige talent Adnan Januzaj zijn contract bij de Engelse grootmacht met vijf jaar heeft verlengd tot medio 2018. Het debuut van de jonge Belg tegen Sunderland (1-2, met tree treffers van Januzaj) deed veel stof opwaaien, waardoor er veel aandacht was voor de jongeling. Beide partijen geven aan zeer verheugd te zijn met de contractverlenging.

Januzaj gaf al aan dat hij erg gelukkig was in Manchester en is dan ook in zijn nopjes met de langere verbintenis: "Het voelt geweldig om dit contract te ondertekenen bij Manchester United. Sinds ik hier arriveerde heb ik altijd het gevoel gehad dat dit de juiste club voor mij was. Dit seizoen was geweldig: de voorbereiding, mijn debuut in de Community Shield en mijn doorbraak in de wedstrijd tegen Sunderland. Het is een droom die uitkomt.", aldus Januzaj op de officiële clubwebsite.

United-manager David Moyes is eveneens zeer blij met het nieuws: "Ik ben blij dat Adnan toekomst ziet bij United. Het is een buitengewoon talent, waarvan ik sinds mijn komst naar United al onder de indruk ben. Zijn balans, evenwichtigheid en vermogen om spelers te passeren is exceptioneel voor iemand van zijn leeftijd. Het is mooi om te zien dat hij beseft dat deze club vasthoudt aan de traditie om jonge spelers de kans te geven om zich te ontwikkelen op een mooi podium".

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen