Celtic morst door fout Van Dijk en buitenspeldoelpunt

19 oktober 2013, 15:29   Bijgewerkt: 19 oktober 2013, 15:53

Celtic heeft in aanloop naar het Champions League-duel van aanstaande dinsdag tegen Ajax geen goede generale gekend tegen Hibernian. Op Easter Road werd met 1-1 gelijkgespeeld, ondanks een overwicht. Dit was niet het enige slechte nieuws voor Celtic, aangezien Kris Commons naar de kant moet met een blessure.

Celtic wou op voorhand nog ruimer aan kop komen in de Schotse Premier League dan het al stond. Een zege wist de ploeg van Neil Lennon echter niet te behalen. Celtic kwam al snel met 1-0 achter. Bij deze tegentreffer ging zowel Virgil van Dijk als die dienstdoende arbiter in de fout. Een slippertje van de Nederlandse verdediger leidde een buitenspeldoelpunt in. Per slot van rekening moet Kric Commons naar de kant met hamstringklachten, waardoor de kans groot is dat hij de wedstrijd tegen Ajax moet laten schieten.

Celtic ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker en wist deze ook te forceren. Invaller James Forrest tekende voor de 1-1. Celtic verdiende meer, maar wist niet meer tot scoren te komen. Teemu Pukki hielp een grote kans om zeep en Forrest was heel dicht bij zijn tweede treffer van de middag. Doelman Ben Williams keepte echter uitstekend.

Met de zege staat Celtic nog vier punten voor op Iverness Caledonian, dat tweede staat. Hibernian bezet de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen