Agüero goud waard voor City bij West Ham

19 oktober 2013, 20:22   Bijgewerkt: 19 oktober 2013, 21:14

Aan de hand van Sergio Agüero heeft Manchester City zaterdag drie punten gepakt in de uitwedstrijd tegen West Ham United. De Argentijnse aanvaller was met twee doelpunten en een assist van grote waarde: 1-3.

Agüero opende na een kwartier de score op Boleyn Ground. Fernandinho bediende de Argentijn met een mooie steekpass en omdat Alvaro Negredo deze bewust liet lopen, had Agüero een vrije doortocht naar het doel van West Ham (0-1). Vlak na de pauze kopte hij ook de 0-2 op het scorebord.

Hiermee leek het beslist, maar opeens zag West Ham United het licht. The Hammers spijkerden The Citizens vast op eigen helft en dat leverde na 58 minuten de aansluitingstreffer op. Ricardo Vaz Té was daarvoor verantwoordelijk met een mooie omhaal. De jarige West Ham-coach Sam Allardyce (59) zag zijn team echter niet op gelijke hoogte komen. Via David Silva werd het tien minuten voor tijd zelfs nog 1-3. Dit maal verrichte Agüero het voorbereidende werk.

Manchester City klimt door de zege naar de vierde plaats in de Premier League. Het heeft na acht duels zestien punten, drie minder dan koploper Arsenal. Eerder op de dag wonnen de Londenaren thuis met 4-1 van Norwich City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen