De Boer lovend over Blind en "jonge jongens"

20 oktober 2013, 12:10

Ajax-trainer Frank de Boer was zaterdag na de remise bij FC Twente (1-1) lovend over het spel van Daley Blind, die in plaats van linksachter ineens controlerende middenvelder was.

"Ik heb veel vertrouwen in hem. Daley zit in een goede periode. Hij heeft laten zien dat hij dit ook aan kan", aldus De Boer tegenover ANP. Mogelijk gaat Blind in de toekomst vaker op het middenveld voetballen.

Voor De Boer was het echter ook van belang een plaatsje vrij te maken voor Nicolai Boilesen, ook linksachter. "Hij heeft eveneens recht om te spelen. Nicolai doet het heel goed de laatste tijd en geldt als een zeer groot talent."

Ook verdediger Joël Veltman en aanvaller Lucas Andersen stonden in Enschede aan de aftrap. "Jonge jongens die zich aandienen. Ik heb gewoon de spelers opgesteld die in vorm zijn."

Dinsdag neemt Ajax het in de Champions League op tegen Celtic. De Boer voert in Schotland waarschijnlijk enkele wijzigingen door. Niklas Moisander keert mogelijk terug na een blessure, terwijl Christian Poulsen als verdedigende middenvelder voor een basisplaats in aanmerking komt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen