NEC geeft ook in Almelo voorsprong weg

20 oktober 2013, 14:30   Bijgewerkt: 20 oktober 2013, 16:20

NEC wist weer niet te overleven in de slotfase. Ruim 80 minuten stond het met 0-1 voor, maar dankzij invaller Jens Jurn Streutker sleepte een zeer matig Heracles er toch nog een punt uit. Eindstand in Almelo: 1-1.

Het was dan ook doodzonde voor de ploeg uit Nijmegen dat het na een halfuur met tien man moest gaan spelen. Christoph Hemlein deelde twee keer een lompe harde tackle uit, en dat op twee ongevaarlijke plekken en momenten. Tot zijn eigen verbazing was twee keer geel rood, waardoor NEC moest inzakken. In de rust wilde de Duitser verhaal halen bij de arbitrage, maar Victor Pálsson stuurde hem met een pissig gezicht weg. Dat de ploeggenoten van Hemlein hem niet meer wilden aankijken, was meer dan logisch.

En juist op het moment dat het bijna stil was in ‘t Polman Stadion, was daar ineens de gelijkmaker. Mikhail Rosheuvel speelde als een van de weinigen een goede wedstrijd en gaf laag voor. De jonge invaller Streutker (20), overgenomen van Heerenveen, schoot de bal vrij simpel laag in de hoek: 1-1. En zo baalde alles en iedereen van NEC als een stekker, want de eerste uit-overwinning van het seizoen leek zó dichtbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen