Fiorentina knokt zich naar zege op Juventus

20 oktober 2013, 17:09   Bijgewerkt: 20 oktober 2013, 20:12

Juventus heeft zondag bij Fiorentina de eerste nederlaag van het Serie A-seizoen geleden. De Oude Dame verloor, na halverwege nog met 0-2 voor te hebben gestaan, met 4-2.

Door doelpunten van Carlos Tevez (strafschop) en Paul Pogba leek er geen vuiltje aan de lucht voor Juventus. Na een uur spelen bracht Giuseppe Rossi de spanning echter terug. De Italiaan scoorde eveneens vanaf de strafschopstip.

In het vervolg van de tweede helft werd de normaal zo solide defensie van Juventus nog drie keer gepasseerd. Rossi, Joaquin en opnieuw Rossi zorgden voor de verrassende overwinning voor La Viola.

Parma leed zondag een nederlaag op bezoek bij promovendus Hellas Verona. Doelpunten van Marco Parolo en Antonio Cassano bleken uiteindelijk niet genoeg voor de bezoekers. Fabrizio Cacciatore en twee strafschoppen van de Braziliaan Jorginho zorgden voor een 3-2 eindstand.

Ook Lazio wist in de achtste speelronde niet te winnen. Atalanta was in eigen huis met 2-1 te sterk voor de Romeinen. Luca Cigarini en German Denis waren trefzeker voor de thuisploeg. Tussendoor deed Lazio via Bryan Perea nog iets terug.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen