De Boer irriteert Van Hanegem: "Het is toch onzin?"

21 oktober 2013, 09:43

Willem van Hanegem begrijpt niets van de lovende woorden van coach Frank de Boer over het spel van Ajax in de topper tegen FC Twente. De Boer beweerde na afloop van het duel in Enschede (1-1) dat Ajax 'veel beter' was en verdiend had om te winnen.

In zijn column in AD Sportwereld laat Van Hanegem weten dat hij 'chagrijnig' werd van het voetbal van Feyenoord, PSV en Ajax dit weekend. "En wat ik zo ontzettend irritant vind, is dat Frank de Boer na de 1-1 tegen FC Twente zijn Ajax gaat zitten ophemelen. Dat doet hij misschien om het vertrouwen voor de wedstrijd uit tegen Celtic niet te ondermijnen. Laat dat dan zo zijn. Maar ik hoop toch heel erg dat De Boer, die ik qua voetbalinzicht hoog aansla, van zichzelf wel weet dat Ajax momenteel ondermaats speelt en dankzij de middelmaat aan de top om de titel mee doet. Ik hoop dat niet alleen, ik weet eigenlijk wel zeker dat Frank dat weet. Ik zou als ik hem was, ook al heb je in Glasgow een zware klus te klaren, toch maar gewoon realistisch blijven."

"Bij Ajacieden voelt het ongetwijfeld lekker om te horen en te lezen dat je trainer je elftal zo ontzettend goed vond. Maar de rest van de wereld schiet daar toch echt van in de lach hoor. Het is toch onzin?", vindt de oud-coach van Feyenoord en FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen