Benschop op dreef: "Nederlands elftal is een droom"

22 oktober 2013, 09:38   Bijgewerkt: 22 oktober 2013, 09:58

Charlison Benschop speelt sinds deze zomer voor Fortuna Düsseldorf. De geboren Antilliaan werd door Stade Brest uitgeleend aan de Duitsers, die uitkomen in de tweede Bundesliga. Met zes doelpunten uit elf wedstrijden steekt hij tot dusver in een prima vorm. Ambitie is dan ook zeker aanwezig bij de voormalig jeugdinternational: "Mijn doel is Oranje."

Hij droomt regelmatig van het Nederlands elftal, zegt hij in gesprek met Bild. "Ik ben nog jong, het is duidelijk dat dat mijn doel is." Enige ervaring heeft hij ook al bij Oranje, althans, in het beloftenelftal. De voormalig RKC- en AZ-speler kwam twee maal uit voor Jong Oranje en maakte daarin één goal. "Voor het Nederlands elftal spelen voelt erg goed."

Hij erkent dat Brazilië nog veel te vroeg komt, mede door de moordende concurrentie. Hij noemt Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar, Bas Dost en Luuk de Jong. "Maar drie van hen spelen in de eerste Bundesliga. Het zou voor mij gemakkelijker zijn als ik zelf ook daar speelde. Maar zeg nooit nooit, in het voetbal kan veel gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen