Pienaar ziet Europa lonken voor Everton

22 oktober 2013, 11:44

Everton is prima begonnen aan de Engelse Premier League dit seizoen. De club staat na acht speelrondes op een zevende plek, en heeft nog een prima uitzicht op de top vijf, die recht geeft op kwalificatie voor de Europese toernooien. Steven Pienaar ziet mogelijkheden voor zijn ploeg.

De ploeg van de kersverse coach Roberto Martinez verloor in competitieverband pas één maal, toen het op bezoek ging bij Manchester City. "We doen het vooral in eigen huis goed en dat moeten we vasthouden", zegt de Zuid-Afrikaanse middenvelder in gesprek met Talksport.

Vooral de komst van Martinez, als opvolger van de naar Manchester United vertrokken David Moyes, heeft de club goed gedaan. In de zomer deed hij prima zaken op de transfermarkt en trok hij onder andere Arouna Koné en James McCarthy aan, ook werd Romelo Lukaku gehuurd van Chelsea.

Dat mocht ook wel, want Martinez zei bij zijn presentatie dat hij Everton naar de Champions League wilde loodsen. Volgens Pienaar is dat een mogelijkheid, mede dankzij de zomeraankopen. "De nieuwe spelers hebben ons een boost gegeven. De manier waarop zij spelen is erg goed. Zij helpen en pushen andere spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen