Klopp: "Arsenal kan CL-finale bereiken"

22 oktober 2013, 12:30

Jürgen Klopp denkt dat Arsenal een goede kans maakt om de finale van de Champions League te bereiken. De huidige vorm en het spel van recordaankoop Mesut Özil hebben The Gunners geen windeieren gelegd, beaamt de coach. Hij voorspelt dan ook een spannend tweeluik tussen 'zijn' Dortmund en de Londense opponent.

"Ze hebben meer punten dan wij, ze staan op de eerste plaats in één van de grootste competities van de wereld en ze spelen thuis, dus ze zijn favoriet", citeerde ESPN hem op een persconferentie. "Maar het worden twee spannende wedstrijden waarin iets heel kleins het verschil kan maken."

"Twee, drie maanden geleden wilde iedereen dat Arsenal bijna honderd miljoen euro uit zou geven. Uiteindelijk trok Arsene (Wenger, red.) Mathieu Flamini voor niets aan, en kocht hij daarna Mesut. Misschien was hij wel de ontbrekende schakel. Ze zijn nu sterk genoeg om de finale van de Champions League te bereiken.”

Klopp kijkt dinsdagavond zelf toe vanaf de tribune, tussen de toeschouwers. Hij is nog geschorst na zijn woede-uitbarsting in het Champions League-duel met Napoli. Toch vindt hij dat niet heel erg. "Als ik een ticket moest kopen, dan zou ik naar deze wedstrijd gaan. Voor supporters is dit één van de mooiste soorten voetbal die er is. En misschien is het voor het team wel beter als ik één of twee duels ver van ze verwijderd ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen