Ribéry weer inzetbaar voor Bayern München

22 oktober 2013, 18:16

Franck Ribéry moest het competitieduel van Bayern München tegen FSV Mainz 05 (4-1 winst) verstek laten gaan, vanwege een enkelblessure. De Fransman was een twijfelgeval voor de Champions League-wedstrijd tegen Viktoria Plzen, maar trainer Pep Guardiola laat daags voor het duel met de Tsjechen weten dat Ribéry 'gewoon' inzetbaar is voor de ploeg uit Beieren.

Ribéry werd recent nog verkozen tot beste voetballer van Europa en kan dus in het kampioenenbal laten zien waarom dit zo is. Voorin kent Guardiola weinig problemen, maar de Spaanse oefenmeester moet wel improviseren in de achterhoede van Bayern. Dante viel geblesseerd uit tegen Mainz en Jérome Boateng is geschorst, na zijn rode kaart tegen Manchester City.

Daniel van Buyten, Jan Kirchhoff en Diego Contento strijden om een een basisplaats in de achterhoede van de Duitse recordkampioen. Bayern wil na de wedstrijd tegen de Tsjechen zonder puntenverlies in de Champions League blijven. Naast de wedstrijden tussen Bayern en Plzen staat CSKA Moskou- City gepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen