Wilshere: "Arsenal zal zich revancheren voor verlies"

23 oktober 2013, 09:05   Bijgewerkt: 23 oktober 2013, 09:32

Jack Wilshere verwacht dat Arsenal zich kan revancheren voor het verlies tegen Borussia Dortmund in de Champions League dinsdagavond. The Gunners verloren gisteren met 1-2 in eigen huis van de ploeg van Jürgen Klopp. Arsenal zette veel druk en zocht de overwinning, maar werd verrast door een Duitse counter. Men laat de koppies echter niet hangen.

"Dortmund is een goed team. Dat hebben ze hier laten zien", citeerde Sky Sports Wilshere na afloop. "Ze lieten de bal goed rondgaan en het is moeilijk om door hun verdediging te breken. Al hebben we onze kansen gehad: Santi (Cazorla, red.) raakte de lat en zo hadden we er nog wel een paar. Ze waren slim in de tegenaanval en pikten een doelpunt, maar we zullen ons laten gelden."

Wilshere werd zelf na een klein uur spelen gewisseld voor Cazorla. In de eerste helft onderging hij al een kleine blessurebehandeling wegens een pijnlijke enkel. De international benadrukt dat er verder weinig aan de hand is. "Het gaat prima. Ik heb gewoon een tikje gehad. Dat doet een paar minuten pijn, maar daarna gaat het wel weer."

Na het verlies tegen Dortmund is het erg spannend geworden in Groep F. Zowel Dortmund, Arsenal als Napoli behaalden zes punten uit drie wedstrijden. "Het zit heel dicht bij elkaar, nu Napoli vanavond heeft gewonnen. We weten allemaal waar we voor spelen en we weten wat we moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen