Dortmund-coach Klopp lyrisch na zege op Arsenal

23 oktober 2013, 11:26

Eén van de meest opvallende resultaten van de afgelopen Champions League-avond was de 1-2 overwinning van Borussia Dortmund bij Arsenal. Dortmund is weliswaar de verliezend finalist van vorig jaar, maar Arsenal werd door het goede spel van de laatste weken getipt als één van de favorieten voor deze editie van de CL.

Dat zijn ploeg overeind bleef in Londen en zelfs de drie punten pakte, doet coach Jürgen Klopp bijzonder goed. "Dit was een topprestatie", citeert Kicker de trotse coach, die het duel vanwege een schorsing vanaf de tribune moest bekijken.

"Arsenal is sensationeel goed in vorm, toch slagen wij er in om hier dankzij een geweldige aanval met 1-2 te winnen. Alles klopte bij ons, het team heeft voor iedere meter geknokt. We zaten vanaf de eerste minuut goed in de wedstrijd en behielden de controle toen Arsenal beter in de partij kwam. Dat zag er zeer volwassen uit."

Door de zege in Londen voert Dortmund nu de groep aan, met zes punten uit twee wedstrijden. Ook Arsenal en Napoli, dat van Marseille won, hebben zes punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen