Jansen: "ADO gaf strijd en bleef maar gaan"

27 oktober 2013, 07:00

"Hier zit een trainer met een redelijke kater", aldus Michel Jansen, coach van FC Twente, zaterdag op de clubwebsite na de 3-2 nederlaag van zijn ploeg op het kunstgrasveld van en tegen ADO Den Haag.

"Als je de wedstrijd evalueert dan zie je dat je vrij aardig begint. Wij waren de eerste helft de betere ploeg. Dat resulteerde ook in kansen. We waren makkelijk in het niet benutten van de kansen. Soms zag het er nonchalant uit. We moesten waakzaam blijven en in de rust gaven we aan dat we onszelf moesten belonen."

Twente begon echter dramatisch aan de tweede helft, vond ook Jansen. "In tien minuten hebben we meer kansen weggegeven dan in de laatste drie wedstrijden, waardoor je met 2-0 achter komt. Dan recht je de rug en kom je snel terug op 2-2. Wat daarna gebeurde verzin je normaal gesproken niet."

"Je krijgt dan twee honderdprocentkansen, maar je verliest dan in de omschakeling. Van Duinen krijgt het dan op de heupen en beslist met een fantastisch doelpunt de wedstrijd. ADO gaf strijd en bleef maar gaan. Op basis daarvan moet je in de spiegel kijken. Een terechte overwinning voor ADO”, besloot Jansen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen