Sneijder trefzeker voor winnend Galatasaray

27 oktober 2013, 19:55

Aangezien de Turkse Süper Lig bijna net zo dun is uitgerekt als de Nederlandse Eredivisie, heeft Galatasaray zeer goede zaken gedaan, door met 2-4 te winnen bij Kayserispor. Wesley Sneijder toonde zijn waarde voor de Turkse grootmacht, door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. Met de zege klimkt Cimbom naar de vierde plaats in de Turkse competitie.

In het Kadir Has Stadion van Kayserispor beleefde Galatasaray een bliksemstart. Sneijder had hier een glansrol in, aangezien de Nederlander de bezoekers na een klein kwartier spelen op voorsprong schoot. Aurélien Chedjou verdubbelde de marge namens de ploeg van trainer Roberto Mancini. Gek genoeg kwam Kayserispor voor de theepauze nog op 2-2. Pablo Mouche en Jaja zorgden er in een tijdbestek van twee minuten voor dat Kayserispor langszij kwam.

In het tweede bedrijf bleek Galatasaray toch te sterk voor de thuisploeg. Burak Yilmaz bracht de bezoekers weer aan de leiding en Didier Drogba schoot de beslissende 2-4 binnen. Sneijder werd in de rust vervangen voor Emre Colak.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!