Boukhari houdt conditie op peil op het oude nest

28 oktober 2013, 09:17

Nourdin Boukhari gaat zijn conditie op peil houden bij Sparta. De 33-jarige aanvaller zal vanaf dinsdag meetrainen op Het Kasteel.

In eerste instantie zal Boukhari alleen meetrainen en is er nog geen sprake van een rentree in het betaald voetbal. "Maar ik wil natuurlijk nog wel laten zien dat ik het niveau nog aankan", zei de routinier tegen AD Sportwereld.

Het verbaasde hem dat er geen aanbieding van een profclub kwam, afgelopen zomer. "Er was weinig interesse vanuit Nederland, terwijl je toch ervaren jongens nodig hebt. Helaas dachten de clubs daar anders over."

Bij Sparta hoeft hij in elk geval niet op een contract te rekenen. Technisch directeur Wiljan Vloet: "Nourdin is een echte Spartaan en dit is een stukje goodwill naar hem toe. Maar het is geen optie dat hij bij ons weer wedstrijden gaat spelen."

Boukhari speelde vorig seizoen nog op amateurbasis bij RKC Waalwijk. Hij kreeg toen in de winterstop een profcontract aangeboden, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Een overgang naar vv Haaglandia viel deze zomer in het water, omdat hij volgens de reglementen van de KNVB niet meer overgeschreven kon worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen