Ajax-clausule blijft intact bij contractverlenging Bizot

Ger
28 oktober 2013, 17:19

FC Groningen neemt pas na de jaarwisseling een beslissing over de toekomst van Marco Bizot in de Euroborg. Het huidige contract van de doelman loopt komende zomer af. In de overeenkomst is een optie opgenomen voor nog twee seizoenen.

De 22-jarige Bizot maakt dit seizoen indruk bij de noorderlingen. Vooral zijn optreden in de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV (1-0) trok de aandacht. Met verschillende prima ingrepen hield hij de Eindhovense ploeg van scoren af. "Als een keeper deze vorm laat zien, ligt het uiteraard voor de hand dat we te zijner tijd over zijn contract gaan praten", zegt algemeen directeur Hans Nijland tegen FCUpdate.nl. "Het is nu echter nog maar oktober, dus we hebben even de tijd."

FC Groningen nam Bizot vorig jaar over van Ajax, onder de voorwaarde dat de Amsterdamse club hem ook weer kan terugkopen. Die clausule blijft hoe dan ook intact. "Ook als we de optie in zijn contract gaan lichten, kan Ajax hem onder de afgesproken voorwaarden terugkopen", maakt Nijland duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen