Kasimpasa klimt door zege naar tweede plaats

28 oktober 2013, 21:42

Kasimpasa heeft maandagavond uitstekende zaken gedaan in de Turkse Süper Lig, door Trabzonspor met 3-2 naar huis te sturen. Door deze overwinning klimt de ploeg van trainer Shota Arveladze naar de tweede plaats in de Turkse competitie, vier punten achter Fenerbahçe.

In het Recep Tayyip Erdogan Stadion had Kasimpasa, waar Ryan Donk en Ryan Babel in de startformatie begonnen, achttien minuten nodig om de score te openen. Kerem Seras was de gevierde man. Luttele minuten later zorgde voormalig SC Heerenveen-aanvaller Paulo Henrique voor de gelijkmaker. Adem Buyuk zorgde ervoor dat Kasimpasa met een voorspring de theepauze in ging.

Nadat Ezequiel Scarione de 3-1 wist te maken na een uur spelen, was de wedstrijd gespeeld. De aansluitingstreffer van Olcan Adin zorgde niet voor een punt voor de bezoekers. Een rode kaart van Aykut Demir, oud-speler van zowel NAC Breda als Excelsior, speelde hier ook een rol in.