Trost: "Kunnen het alleen onszelf verwijten"

28 oktober 2013, 23:55

René Trost zag Jong FC Twente in de uiterste slotfase langszij komen met zijn VVV Venlo (1-1). Met een overwinning had de ploeg uit Venlo zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen, maar deze vlieger ging niet op voor de Limburgers. Dit tot ergernis van Trost, die boos was op de arbiter, maar vooral op zijn eigen ploeg.

De oefenmeester van VVV vond het onnodig dat arbiter Christiaaan Bax maar liefst vier minuten bijtrok. Het maakt de remise voor de Venlonaren des te zuurder, aangezien de gelijkmaker van Tim Hölscher in de 94ste minuut viel. "Toch moeten we vooral naar onszelf kijken", zo stelt Trost. "We hebben de kans op 0-2 gehad en dan krijg je in de 94ste minuut de deksel op de neus. Dan kun je alleen jezelf iets verwijten", vervolgt de Limburger na afloop van het duel tegen L1.

Pim Balkestein, die trefzeker was in het duel met Jong Twente, kon het ook niet geloven: "Echt zo pijnlijk. We hadden hier gewoon met 4, 5-0 moeten winnen, dit team is zwakker dan Jong Ajax.", weet de VVV-speler.

VVV staat na het gelijke spel in Enschede op de achtste plek in de Jupiler League, met 22 punten uit veertien duels. Het gat met de nummer twee (Sparta Rotterdam) is slechts drie punten en daarmee wel overbrugbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen