Steijn: "ADO lijkt af en toe wel een amateurclub"

29 oktober 2013, 10:37

ADO Den Haag-coach Maurice Steijn had zich een betere voorbereiding op het bekerduel met MVV van dinsdagavond voorgesteld. Hij trainde met zijn selectie op het Zuiderpark, maar de omstandigheden waren niet om over naar huis te schrijven.

De training werd voortijdig beëindigd in verband met de storm. De ploeg trainde deze week in het oude Zuiderpark, omdat daar nog een normale grasmat ligt. Dat is ook het geval bij MVV en AZ, waar de ploeg de komende week op bezoek gaat.

Door de storm kwamen er enkele platen los van de oude Zuidtribune in het voormalige ADO-stadion. Binnenkort wordt die stelling als laatste onderdeel gesloopt, maar de harde wind maakte daar gisteren alvast een begin mee. Bovendien was het veld niet voorbereid op de training: er stonden bijvoorbeeld geen lijnen op.

Dat was een dag eerder ook al gebeurd, geeft Steijn aan in gesprek met AD Haagsche Courant. "Blijkbaar is er weer eens wat fout gegaan in de communicatie. Het lijkt hier af en toe wel een amateurclub. Ook de verwarming en de boiler zijn kapot. Spelers staan hier letterlijk onder een koude douche. Ongelofelijk, toch?"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen