Nelom: "Hoek is een serieuze tegenstander"

29 oktober 2013, 15:57   Bijgewerkt: 29 oktober 2013, 20:07

Op papier heeft Feyenoord prima geloot voor de derde ronde van de KNVB Beker. Tegenstander Hoek is koploper, maar 'slechts' van de zaterdag Hoofdklasse B. Toch maakt dat voor Feyenoord niet veel uit, verklapt Miquel Nelom. "Onze voorbereiding is precies hetzelfde."

Op de officiële clubsite doet de linksback uit de doeken hoe de Rotterdammers de opponent van woensdagavond net zo serieus nemen als alle andere. "Ook nu hebben we beelden van de tegenstander bekeken en hun sterke en minder sterke punten besproken. We zijn het aan onszelf verplicht om een ronde verder te komen in het bekertoernooi."

Daarnaast moet de club zich herpakken na de 1-2 nederlaag tegen Heracles Almelo, afgelopen zondag. Feyenoord kon met een overwinning de koppositie innemen, maar staat nu nog op de achtste positie. "Natuurlijk hebben we nog gesproken over de dingen die verkeerd zijn gegaan. Aan de andere kant hebben we er niet te lang bij stilgestaan, want we weten allemaal wat we beter hadden moeten doen."

Tegen de Hoekse amateurs lijken sommige basisspelers rust te krijgen. Samuel Armenteros vervangt de geschorste Graziano Pellè. Daarnaast lijken Otman Bakkal, Ruud Vormer, Ruben Schaken, John Goossens, Joris Mathijsen en Sven van Beek krijgen waarschijnlijk ook de voorkeur van trainer Ronald Koeman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen