PSV wil zich wreken voor nederlaag tegen Roda

29 oktober 2013, 17:02   Bijgewerkt: 29 oktober 2013, 17:22

Drie dagen nadat PSV op bezoek bij Roda JC Kerkrade een nederlaag moest slikken, staat de ploeg van Phillip Cocu alweer klaar voor de volgende confrontatie. In eigen huis nemen de Eindhovenaren het voor de KNVB Beker op tegen, wederom, Roda JC. Een prima aangelegenheid voor revanche, vindt ook Cocu.

"We zijn ons na de nederlaag direct weer gaan richten op opnieuw een ontmoeting met Roda JC, nu voor de beker", blikt de oefenmeester vooruit op de officiële clubsite. "We hebben direct een kans om ons te revancheren voor de nederlaag. Dat gevoel leeft sterk binnen de ploeg."

Zijn elftal zal dan ook alert moeten zijn en vooral niet dezelfde fouten moeten maken als zondag, weet ook Cocu. "We zullen meteen ons doel moeten bereiken, anders liggen we uit het toernooi. We willen net als afgelopen jaren zover mogelijk komen en de finale proberen te halen."

Het duel betekent voor Nigel Bertrams het debuut in de hoofdmacht van de club. "Nigel is een jonge, talentvolle keeper. Het is een jongen met veel potentie. Misschien had hij er zelf nog niet op gerekend, maar zo zie je maar hoe dingen in het voetbal kunnen lopen", zei hij doelende op de blessures van Jeroen Zoet en Przemyslaw Tyton. "Voor je het weet sta je op het hoogste niveau in het eerste elftal. We hebben alle vertrouwen in zijn kwaliteiten en dat hij het goed gaat doen."

Naast de ontbrekende doelmannen zijn ook Karim Rekik, Georginio Wijnaldum en Ji-Sung Park nog niet van de partij. Voor Luciano Narsingh lijkt er de nodige speeltijd in de pijplijn te zitten. Tegenover De Telegraaf verklaarde Cocu: "Hij zit niet in de selectie om vijftien minuten in te vallen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen