Chelsea te sterk voor Arsenal in League Cup

Ger
29 oktober 2013, 22:51   Bijgewerkt: 29 oktober 2013, 23:15

Arsenal maakt dit seizoen niet langer kans op de eindzege in de League Cup. De Londense lijstaanvoerder van de Premier League ging in de vierde ronde onderuit tegen stadgenoot Chelsea: 0-2.

Cesar Azpilicueta zette de ploeg van coach José Mourinho in het Emirates Stadium halverwege de eerste helft op voorsprong. Juan Mata, dit seizoen niet zeker van een basisplaats, tekende met een fraaie treffer voor een verdubbeling van de marge. Arsenal had een week eerder in de Champions League ook al verloren voor eigen publiek. Borussia Dortmund was toen met 1-2 te sterk.

Manchester United rekende in de League Cup eenvoudig af met Norwich City: 4-0. Javier Hernández scoorde twee keer. De overige treffers waren van Phil Jones en invaller Fábio. Bij United had Alexander Büttner een basisplaats, Robin van Persie kreeg rust. Bij Norwich speelde Leroy Fer vanaf het begin mee, Ricky van Wolfswinkel was nog niet van de partij.

Doelman Maarten Stekelenburg incasseerde bij Fulham in de uitwedstrijd tegen Leicester City vier treffers: 4-3. Lloyd Dyer maakte in de voorlaatste minuut het winnende doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen