Steijn baalt: "Onbegrijpelijk en onverklaarbaar"

30 oktober 2013, 08:21

Drie dagen na de knappe zege op koploper FC Twente heeft ADO Den Haag zich weer van een compleet andere kant laten zien. In de derde ronde van de KNVB Beker verloor de ploeg uit de Hofstad met 2-1 van MVV, dat een niveau lager speelt.

ADO-coach Maurice Steijn wordt stilaan gek van de wisselvalligheid van zijn ploeg. "Het is ons al een aantal keer overkomen. Die wisselvalligheid is voor ons ook een raadsel. Tegen Twente was er zoveel passie en strijdlust, daar zag je nu zeker in de eerste helft niks van terug", zegt de coach in gesprek met Omroep West.

Volgens Steijn was het typerend dat beide doelpunten van MVV, allebei in de eerste helft, vielen uit dode spelmomenten. "Dat we niet opletten bij standaardsituaties, zegt heel veel. We zijn niet scherp. Onbegrijpelijk en onverklaarbaar."

Verdediger Tom Beugelsdijk is het roerend met zijn trainer eens. "Met alle respect, deze wedstrijd moet je gewoon winnen, maakt niet uit hoe. Maar als je niet scherp bent bij spelhervattingen, win je van niemand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen