Doelman Marsman nog jaren bij FC Twente

30 oktober 2013, 17:29

Nick Marsman staat nog jaren onder de lat bij FC Twente. De 23-jarige doelman verlengde woensdag zijn contract in de Grolsch Veste tot de zomer van 2017, zo meldt de Overijsselse club via de officiële kanalen.

FC Twente plukte Marsman in 2003 weg bij Rohda Raalte. De sluitpost doorliep de volledige jeugdopleiding van de Tukkers en maakte in oktober 2011 uit tegen RKC Waalwijk zijn debuut in de hoofdmacht. Afgelopen seizoen keepte hij op huurbasis voor Go Ahead Eagles, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde.

Afgelopen zomer keerde Marsman terug bij FC Twente. Aanvankelijk als tweede keeper, maar vanwege de blessure van de van FC Volendam overgenomen Sonny Stevens is hij voorlopig eerste keus. "Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract bij FC Twente", reageert Marsman tevreden. "Toen ik deze zomer terugkeerde bij de club waar ik als twaalfjarig spelertje binnenkwam, hoopte ik mezelf in de basis van het eerste elftal te spelen. Dat is gelukt. Ik ben verheugd met het vertrouwen dat FC Twente in mij heeft en ik hoop deze lijn natuurlijk door te zetten."

"We zijn zeer verheugd dat Nick een nieuw contract heeft getekend bij FC Twente en dat hij langer aan de club verbonden is", vult trainer/coach Michel Jansen aan. "Nick heeft de gehele Voetbalacademie van FC Twente doorlopen en na een goede en leerzame verhuurperiode bij Go Ahead Eagles is het mooi om te zien dat hij dit seizoen als jonge talentvolle doelman een sterke ontwikkeling doormaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen