Prestaties Mertens kunnen Benitez zeer bekoren

31 oktober 2013, 09:44

Dries Mertens verruilde PSV afgelopen zomer voor Napoli. De Belgische vleugelaanvaller heeft in Napels te maken met behoorlijke concurrentie, maar desalniettemin vindt Mertens de afgelopen wedstrijden behoorlijk zijn draai. Woensdagavond won Napoli keurig bij Fiorentina (1-2). Mertens nam één van de treffers voor zijn rekening. Trainer Rafael Benitez is tevreden over zijn pupil.

De stap tussen de Eredivisie en de Serie A liegt er niet om, maar het weerhoudt Mertens er niet van om ook op dat niveau van waarde te zijn. Nadat Mertens al een behoorlijk aantal assists leverde aan zijn ploeggenoten, stond zijn naam nu dus ook de scorelijst. De prestaties van de oud-speler van PSV, FC Utrecht en AGOVV kunnen Benitez zeer bekoren: "Dries was heel goed vandaag", aldus de Napoli-coach na afloop van het duel in Florence.

Het vertrouwen in Mertens lijkt er zeker te zijn. Toch is Mertens niet de enige aanvaller die kan rekenen op het vertrouwen van de trainer: "Dries heeft heel veel kwaliteiten, maar dat geldt voor al onze aanvallers. Ook Lorenzo Insigne heeft heel hard gewerkt.", zo stelt Benitez volgens Telesport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen